23. Břevnovské posvícení a ROLINO


Již POŠESTÉ se Jazykové studio ROLINO opět účastnilo 23. Břevnovského posvícení, a jako každý rok uspořádalo jazykovou soutěž a každý den vylosovalo jednoho šťastlivce, který vyhrál cenu v hodnotě 15.000,- Kč = jazykový kurz AJ pro žáka na celý školní rok v hodnotě 9.250,- Kč a jazyková kurzy AJ pro dospělého posluchače v cyklu ZIMA 2017 v hodnotě 5.990,- Kč.

Letošní ročník nám počasí opravu moc nepřálo, sobota nám propršela skoro celá a ani neděle nebyla o moc lepší, sice tolik nepršelo, ale babí léto také úplně nebylo. I přes nepřízeň počasí se do naší jazykové soutěže zapojilo přes 300 soutěžících a opět se u stánku Jazykového studia ROLINO  zastavilo mnohem více lidí, někteří se ptali na informace o naší výuce, produktech, ROLINO metodě výuky, atd…  Byla jich velká spousta… Aby taky ne, když ROLINO je na trhu již více než 24 let!!!  A opět jsme se u našeho stánku potkali s mnoha našimi studenty, ať už současnými, tak i minulými… Tohle nás vždy moc na moc potěší!!!

Na 23. Břevnovského posvícení probíhala jazyková soutěž v sobotu i neděli, kdy se každý den losoval výherce hlavní ceny, tedy jazykové kurzy v hodnotě 15.000,- Kč.

  • V sobotu se usmálo štěstí na žlutou soutěžní přihlášku č. 155 – Kateřina Červenková
  • V neděli se usmálo štěstí na bílou soutěžní přihlášku č. 176 – Julie Kubíková

Obě výherkyně vyhrály jazykový kurz Aj ZDARMA pro žáky na celý škol. rok 2016/17 v hodnotě 9.250,- Kč a jazykový kurz AJ ZDARMA pro dospělé v hodnotě 5.990,- Kč!

Oběma VÝHERKYNÍM gratulujeme a těšíme se na další ročník!!!

Jazyková soutěž s ROLINEM, kde vyhrává úplně každý. U stánku Jazykového studia ROLINO probíhá jazyková soutěž, pro malé i velké. Nějaké to anglické slovíčko zná určitě každý, a zvláště když je téma ovoce a zelenina, barvy a tvary nebo zvířátka.

Přijďte si s ROLINEM zasoutěžit, každý dostane jako dárek dvoujazyčné ROLINO pexeso a ještě bude zařazen do slosování o roční kurz AJ pro žáka (9.250,-) a anglický kurz v cyklu ZIMA 2017 (5.990,-) v celkové hodnotě 15.000,- Kč. Co pro to musíte udělat? Je to jednoduché, stačí přijít ke stánku Jazykového studia ROLINO, vyplnit nám naši jazykovou ROLINO myšlenkovou mapu na daná témata. Nemusíte se bát, je to jednoduché, máme připraveno mnoho nápověd a  rádi vám pomohou i naši lektoři 🙂