22. Břevnovské posvícení a ROLINO


Jazykové studio ROLINO se opět účastnilo 22. Břevnovského posvícení, a jako každý rok uspořádalo jazykovou soutěž a každý den vylosovalo jednoho šťastlivce, který vyhrál cenu v hodnotě 15.000,- Kč = jazykový kurz AJ pro žáka na celý školní rok v hodnotě 9.250,- Kč a jazyková kurzy AJ pro dospělého posluchače v cyklu ZIMA 2016 v hodnotě 5.990,- Kč.

I když počasí bylo již trochu chladnější, do naší jazykové soutěže se zapojilo více jak 350 soutěžících, ale u stánku Jazykového studia ROLINO se zastavilo mnohem více lidí, někteří se ptali na informace o naší výuce, produktech, ROLINO metodě výuky, atd… A jiní chtěli jen pozdravit, že ROLINO znají, že sami jako malí chodili na výuku cizích jazyků právě do ROLINA, či chodili do našich kurzů pro dospělé atd… Byla jich velká spousta… Aby taky ne, když ROLINO je na trhu již více než 23 let!!! Tohle nás moc a moc těší a je to jasný důkaz, že to co děláme, děláme dobře. Vždy se rádi setkáváme s našimi studenty, ať už minulými tak současnými, a rádi si popovídáme o všem možném i nemožném 🙂

Na 22. Břevnovském posvícení probíhala jazyková soutěž v sobotu i neděli, kdy se každý den losoval výherce hlavní ceny, tedy jazykové kurzy v hodnotě 15.000,- Kč.

  • V sobotu se usmálo štěstí na žlutou soutěžní přihlášku č. 166 – Kristýna Kučerová
  • V neděli se usmálo štěstí na modrou soutěžní přihlášku č. 124 – Barbora Doubravová

Obě výherkyně vyhrály jazykový kurz Aj ZDARMA pro žáky na celý škol. rok 2015/16 v hodnotě 9.250,- Kč a jazykový kurz AJ ZDARMA pro dospělé v hodnotě 5.990,- Kč!

Oběma VÝHERKYNÍM gratulujeme a těšíme se na další ročník!!!

Jazyková soutěž s ROLINEM, kde vyhrává úplně každý. U stánku Jazykového studia ROLINO probíhá jazyková soutěž, pro malé i velké. Nějaké to anglické slovíčko zná určitě každý, a zvláště když je téma ovoce a zelenina nebo barvy.

Přijďte si s ROLINEM zasoutěžit, každý dostane jako dárek dvoujazyčné ROLINO pexeso a ještě bude zařazen do slosování o roční kurz AJ pro žáka (9.250,-) a anglický kurz v cyklu ZIMA 2016 (5.990,-) v celkové hodnotě 15.000,- Kč. Co pro to musíte udělat? Je to jednoduché, stačí přijít ke stánku Jazykového studia ROLINO, vyplnit nám naši jazykovou ROLINO myšlenkovou mapu na daná témata. Nemusíte se bát, je to jednoduché, máme připraveno mnoho nápověd a  rádi vám pomohou i naši lektoři 🙂