Ratolest Fest 2017


Letos se Jazykové studio ROLINO opět zúčastnilo Ratolest Festu 2017 na PRAŽSKÉ NÁPLAVCE – a to v sobotu 27.5.2017!!!

Opět se pořádala jazyková soutěž o HLAVNÍ CENU v hodnotě 15.000,- Kč

  • Jazykový kurz AJ pro žáka na celý školní rok 2017/18 v hodnotě 9.650,- Kč
  • Jazykový kurz AJ pro dospělého posluchače v cyklu PODZIM 2017 v hodnotě 5.000,- Kč

I letos nám počasí přálo a celý den nám krásně svítilo sluníčko. Do naší jazykové soutěže se zapojilo více než 190 soutěžících,  ale u stánku Rolina se zastavilo daleko více lidí ať už třeba jen pozdravit atd… Aby taky ne, když ROLINO je na trhu již více než 25 let!!! Tohle nás vždy moc a moc těší a jsme rádi, že to co děláme, děláme dobře. Vždy se rádi setkáváme s našimi studenty, ať už minulými tak současnými, a rádi si popovídáme o všem možném i nemožném 🙂

A co bylo potřeba udělat, abyste se dostali do naší soutěže?

  • dostavit se na Ratolest Festu k našemu ROLINO stánku
  • správně vyplnit jazykovou ROLINO myšlenkovou mapu na daná témata
  • mít štěstí v hlavním losování, které proběhlo 1.6.2017 (… ale i za správně vyplněnou myšlenkovou mapu dostal každý malý dárek!!!)

Přímo na Den dětí, tedy ve čtvrtek 1.6.2017 losoval náš Rolino klaun jednoho šťastného výherce:

dsc_4609

  • štěstí se usmálo na zelenou soutěžní přihlášku č. 174 – Antonie Peterková

Za celé Rolino Antonii moc GRATULUJEME k hezké výhře!!! Antonie vyhrála jazykový kurz AJ ZDARMA na celý škol. rok 2017/18 v hodnotě 9.650,- Kč a jazykový kurz AJ pro dospělého posluchače v cyklu PODZIM 2017 v hodnotě 5.000,- Kč!

Galerie z letošního Ratolest Festu 2017:

Těšíme se na vás opět v roce 2018 na NÁPLAVCE!!!

ratolest_fest_logo

Jazyková soutěž s ROLINEM, kde vyhrává úplně každý. U stánku Jazykového studia ROLINO probíhá jazyková soutěž, pro malé i velké. Nějaké to anglické slovíčko zná určitě každý, a zvláště když je téma ovoce a zelenina, barvy a nebo domácí zvířátka.

Přijďte si s ROLINEM zasoutěžit, každý dostane jako dárek dvoujazyčné ROLINO pexeso a ještě bude zařazen do slosování o ceny v celková hodnotě 15.000,-Kč. Co pro to musíte udělat? Je to jednoduché, stačí přijít ke stánku Jazykového studia ROLINO, vyplnit nám naši jazykovou ROLINO myšlenkovou mapu na daná témata. Nemusíte se bát, je to jednoduché, máme připraveno mnoho nápověd a  rádi vám pomohou i naši lektoři 🙂